Qui som?A l'esquerra Núria Barón Garanto, nascuda a Balaguer fa 21 anys. 

A la dreta Núria Gaonzález Tomàs nascuda a Mollerussa fa 21 anys.                                                                                                         
Tenim en comú que les dues som estudiants d'educació social de la Universitat de Lleida, aquest any hem acabat el tercer curs i  ens inquieta poder dur a terme un projecte interessant i útil abans d'acabar la nostra formació. 

No només compartim estudis, la nostra futura professió es basa en la vocació, i per tant el nostre desig és acompanyar a les persones en situació de risc i exclusió social per a poder millorar la seva qualitat de vida. Juntes volem viure una experiència molt desitjada, anar a un país del continent africà per conèixer i apropar-nos a aquella realitat tan desconeguda per molta gent. 

La cooperació és un àmbit que forma part de la nostra professió, tot i això, ho hem tractat poc en els nostres estudis. Nosaltres volem aprofitar aquest estiu per apropar-nos i veure en primera persona tot el que comporta fer un projecte social a un país d'Àfrica i així fer realitat un dels nostres somnis. 

També compartim la titulació de monitores de lleure infantil i juvenil, per tant encarem el nostre projecte a activitats de dinamització i lleure per als més petits.  


A part d'això també compartim moltes altres aficions: ens agrada la muntanya, gaudir de la natura i de l'aire lliure; ens apassiona captar moments amb la nostra càmera i immortalitzar-los, afició que també es veurà reflectida en aquest projecte; aprofitem les estones lliures per gaudir-les amb els amics i la família; i no ens enganyarem, també ens agrada la festa! 

2 comentarios: