jueves, 23 de julio de 2015

La nostra ultima setmana!

Desprès de les sortides del cap de setmana i una setmana sense poder fer cap entrada per falta de connexió, en posem dos de seguides. Una per explicar-vos el que vam fer la setmana passada i una explicant que hem fet aquesta. 
Vam aprofitar al màxim les hores d’aquest cap de setmana per poder veure i conèixer uns quants racons d’Etiòpia. Com podreu anar llegint a la nova pàgina de sortides vam visitar: Mekele, Aksum i les muntanyes de Gueralta, concretament l’església de Abuna matata. 




Dilluns ja vam començar la nostra ultima setmana, seguint anant de 8 a 9:30h a treure les males herbes de l’hort i seguidament de 10 a 11:30h a l’escola. Ens vam dedicar a realitzar un nou instrument amb material reciclat, una pandereta, i també vam utilitzar uns jocs fets a mà que vam preparar una tarda: jocs de vocabulari amb anglès i un memori. Va ser un mati força distret i amb molta feina per poder acabar el instrument. 
Dimecres vam dedicar les hores d’escola per acabar i decorar el instrument. Només veure que entrem a classe amb gomets, cordills i cintes de colors ja es posen contents i eufòrics. Tot i la dedicació que hi hem posat per poder-nos adaptar a les edats i característiques dels infants estem molt contentes de la participació, assistència i motivació que mostren els nens/es cada matí! A més, dimecres tocava donar una sorpresa a cadascun dels nens/es que haguessin assistit tres dies seguits a l’escola d’estiu. Els hi vam donar uns llapis amb un cap d’una bruixa a la part de dalt, vam tancar el matí sortint tots de classe molt contents. 
A la tarda van  donar premis als nens i nenes orfes de st. Mary’s que tenen millors notes o destaquen per alguna qualitat a l’escola. Molts d’ells van rebre un obsequi per una cosa o altra i nosaltres ens vam omplir d’orgull de veure com aquests infants treuen bones notes, tenen il·lusió i s’esforcen a l’escola.       
A la nit  vam voler anar a visitar famílies amb l’Abba Melaku , ja que era la última nit que ho podíem fer, així que ens ho vam pr endre com un prim er comiat. Ens va alegrar veure que un dels nens mantenia intacte l’instrument que haviem fet al matí                                  i el guardava molt bé per que no li passes res. Com sempre van ser visites molt especials, les famílies t’acullen com si fossis un més d’ells i tots els infants volen jugar i cantar cançons.  
Avui dijous, és el nostre últim dia a Wukro. De moment hem començat a fer les maletes i hem netejat l’habitació que ens ha acollit durant aquest curt però intens viatje.  També ha sigut l’últim dia a l’escola  i quan els nens ho han sabut han vingut corrents a fer-nos abraçades, moment que te’n dones compte que s’ha establert un vincle i que tot el que has fet per ells ha valgut la pena , així que hem aprofitat aquest moment per fer-nos una foto tots junts.     



 Ara hem quedat per  fer una petita despedida amb la resta de voluntaris a un bar que fan sucs naturals molt bons. A veure que ens espera aquestes últimes hores.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario